Lena Philipsson naken?

Lena Philipsson Naken?Jag har tidigare berättat om en del incidenter i sökresultaten. Den här bloggen heter ju Nakna Sanningen vilket Google inte riktigt hajar att det är ett uttryck. Vår gamla vän sökmotorn tror alltså att den här bloggens huvudtema är naket. Varje gång jag skriver om någon kändis som uttalat sig om fildelning eller något liknande dyker det upp lite trafik från Google på kändisens namn +naken. Bland annat har jag en 1:a position på den stackars nakna Liza Marklund. Det här var verkligen inte min avsikt när jag skrev posten som var en del i Bloggtidningens Bloggstafett.

Senaste månaden har det dessutom uttökats med hela 5 besökare som sökt på Lena Philipsson naken. Jag förstår att Lena Philipsson är populärare i nakenkretsar även om hon också börjar bli lite till åren. Gissa vilka fler kändisars nakenhet som gjort den här bloggen populär?
Uppdatering om naken-trafiken:
Liza Marklund är ju igång igen med sina galenskaper på nätet och det märks i trafiken här, nu handlar det faktiskt inte så mycket om att hon ska klä av sig utan de flesta sökmotortermerna har med något annat att göra och då oftast fildelning.
Det som gör att jag tycker att den här bloggposten och den övrigan nakentrafiken är så rolig är just för att Liza Marklund är en sådan person som gör mig lite illamående och det gör ju att jag förvånas än mer över hur man kan drista sig till att söka efter eländet. Gudrun Schyman är förstås snäppet vassare och om jag skulle göra en topplista över folk jag verkligen inte vill se nakna skulle hon toppa den.
Att det ramlar in en del andra kändisar som Cameron Diaz och Amy Diamond är väl inte så konstigt. Det är desto mer oroande med de som är besynnerliga. Jag tänkte att jag ska ge en liten uppdatering om vilka söktermer som är populära för den här bloggposten just nu:
 1. Jill Johnson har gått om Lena Philipsson och ligger på i snitt 50 besökare i månaden.
 2. Lena Philipsson är fortfarande stark med 47 besökare de senaste trettio dagarna.
 3. Amy Diamond Naken är fortfarande populär och får 35 besökare per månad.
 4. Sofia Eriksson har klättrat och vi har faktiskt 17 svenskar som velat se henne avklädd den senaste trettiodagarsperioden.
 5. Michael Persbrandt är alls inte lika populär och ligger fortfarande och skrotar på 4 sökningar per månad.
 6. Mitt ex naken ger fortfarande lite trafik och jag kan för mitt liv inte först hur någon kan förvänta sig att jag har bilder på deras ex.
 7. Jag naken på min blogg är med i matchen och jag utgår ifrån att de inte letar efter sig själva utan hoppas på något sätt att det är jag som klär av mig. Liten chans för det kan jag säga.
 8. Per Gessle naken slog sig in på topplistan och slog mig som en blixt från en klar himmel. Han var helt oväntad på nakentoppen.
I övrigt kommer det förstås en massa på mer generella termer, Nakna kvinnor, Naket, Naken Svensk Modell och sånt. Det är naturligtvis inte alls lika roligt förutom kanske Spela Naken (en enda person som sökt), vilket jag gissar är någon form av nudist som gillar Super Mario.
Här kommer en liten uppdatering till, jag får en del trafik på just Lena Philipsson och det verkar alltså som om ganska många ute i landet har hemliga drömmar om Lena PH. Jag tycker att om du är en sitebyggare så ska du ta till dig av det här för jag kommer inte göra något av det. Man kan få stora mängder trafik på kändisar det vet väl alla men var det någon som visste att Lena Philipssons nakna kropp kunde attrahera så många? Om du lyckas få till ett utvik så kommer du bli rik ;)

6 svar på “Lena Philipsson naken?”

 1. Ja det hela började med Liza Marklunds uttalande i fildelningsdebatten som jag skrev om. Sen hade jag ställt upp i en bloggstafett och pga mitt arga inlägg om Marklund tidigare fick jag skriva om ”På date med Liza Marklund”. Att bloggen heter Nakna Sanningen gör att Google direkt gjorde kopplingen.

  För att inte göra ner svenska folket för mycket måste jag säga att det är extremt få som söker efter det. Lena Philipsson verkar populärare däremot.

 2. Sökord på olika kändisar som är nakna i min blogg:

  lena philipsson naken (Lena leder stort)
  lena ph naken
  cameron diaz naken
  liza marklund naken
  gudrun schyman naken
  jill johnson naken
  amy diamond naken
  bilder på tommy lee naken
  blondinbella bilder naken (Finns lite andra bloggare men jag tänkte att Bella är den enda som kan betecknas som kändis)
  lisa marklund naken
  mikael persbrandt naken
  sofia eriksson naken
  zlatan naken

  Vem söker på Gudrun Schyman Naken egentligen? Jag tyckte Liza Marklund var att gå över gränsen. Andra riktigt konstiga är till exempel ”Mitt ex naken”, man förväntar sig ganska mycket i form av semantisk sökmotor om man söker på det. Eller ”Jag naken på min blogg”, samma där. En av mina favoriter är ”nakna nyheter”, kan tänka mig när TV3 lanserar det för att konkurrera ut Rapport.

 3. Ahh det tackar vi för Jaud, äntligen ett ansikte eller åtminstone ett nick på någon av de massor som faktiskt kommer hit. Jag kan tänka mig att det hade varit med mindre stolthet om det handlat om Gudrun eller Liza.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *