20 Google Wave invites

Jag har en 20 st Google Wave invites att dela ut och vet inte riktigt vem som borde få dem. Om du är sugen kan du väl ge mig din email så ska jag se till att du får.
Om jag ska vara uppriktig så har jag inte riktigt använt Google Wave själv i någon större utsträckning sedan jag fick en invite av Simon. Du kanske kommer ha större nytta av tjänsten än vad jag kommer så jag delar gärna ut. Glöm inte att tipsa dina vänner så att du får med dig dom med, inte så kul om man är ensam på Wave.

58 svar på “20 Google Wave invites”

 1. Ja du det är en bra fråga. Det lite mer torftiga svaret är att det är Googles nya sociala tjänst, meningen är att man ska hålla kontakt med vänner och bekanta i en sorts blandning mellan allt, mail, mikroblogg etc.

  Det mer riktiga svaret är att jag inte riktigt fattar heller, det känns som en öde öken för mig men jag antar att det mest beror på att jag inte har några vidare vänner.

 2. Har skickat men min erfarenhet är att det tar en stund så ni kan få vänta lite. Så här säger de själva:

  Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick.

 3. Om du fortfarande delar ut så tar jag gärna emot en invite!:)
  Vore kul att få kolla in hur det hela funkar!

  Mvh,
  christine.smedberg[a]gmail.com

 4. Hej, om du har några invites kvar till Google Wave så skulle jag gärna vilja ta emot en:

  pkiefer (at) hotmail (dot) com

  Tack på förhand.

 5. Hej, finns det några invites kvar till Google Wave?
  Isåfall får du gärna skicka en till mig på nedan adress:

  monkaa95 (at) gmail (dot) com

  God fortsättning.

 6. Vore så tacksam, så in i bomben tacksam om jag får en invite! Är så nyfiken på Wave…
  Vilket hus ni byggt wow (ps wow även till skyltdockorna, de hade inte fungerat i Sverige kan vi väl vara överens om!
  Mvh,
  Peter

  peter.sjoholm@hotmail.com

 7. Nej det är inte jag som skickar utan Google, jag ger dom bara din mail så ska det komma en inbjudan. Det kan ta ett tag ibland (tog 2 veckor innan jag fick min).

  1. Nu var dom tyvärr slut men så har ju Google också lagt ner projektet. Tjänsten kommer finnas kvar den närmaste tiden men det kommer inte bli någon mer utveckling, det var en rejäl flopp och nu skar de.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *