Vi startar 2013 med en ny blogg

Du kanske redan är bekant med mig om du hittat hit till den allra första posten. Magnus Bråth heter jag och driver företag i Örnsköldsvik efter några års utomlandsvistelser. 

Det var länge sedan jag bloggade någorlunda fritt även om jag på min andra blogg på Brath.se får utlopp för en hel del bloggande om sökmotoroptimering. Den här bloggen ska vara lite friare är tanken, lite mindre teknik och lite mer funderingar. Jag hoppas det kan vara något som lockar.

Förutom sökmotoroptimering blir det förstås en hel del om annan internetmarknadsföring som på olika sätt är relevant. Kanske blir det en del om att driva företag i SEO-branschen också, det är ju sådant som intresserar mig och som jag kanske kan ha något att tillföra värde inom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *