Aquascaping

Hur många har hört talas om Aquascaping? Jag hade inte gjort det innan en tidigare arbetskamrat berättade att det var hans hobby och att han faktiskt drev en blogg som mest handlade om just Aquascaping. Det handlar alltså om att bygga miljöer i akvarier.
Det handlar alltså om växtakvarier och jag kan tänka mig att det är lika mycket inredning som det är hobby. Tror inte att det finns någon större chans att jag skulle börja med något liknande men nog är det lite imponerande. Skulle vilja påstå att det krävs koncentration på samma sätt som när man målar, komponerar musik eller vilken annan konstform som helst och resultaten blir lika häpnadsväckande.

Allmänt om hobbies
Jag har ju själv en förmåga att fastna för saker på fritiden och sedan ägna all min uppmärksamhet mot det. Om jag har en hobby har jag en förmåga att till slut bli väldigt bra på det, just för att jag spenderar all min fritid på den. Jag kan alltså bli hur insnöad som helst.

Jag tycker alltså också att det är roligt att prata med människor som också snöat in på saker. Till exempel aquascaping, det kan verka som något som det är svårt att komma igång med men jag förstår precis hur det går till och det är alltid spännande att lära sig om något som någon brinner för.

Kanske har du ett intresse?
Det skulle vara roligt att komma i kontakt med fler människor med intressen av olika spännande slag. Kanske skulle vi kunna göra en intervju för den här bloggen? Skriv en kommentar så kan vi väl träffas.


Ett svar på “Aquascaping”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *