Att jobba med SEO i Örnsköldsvik

Sedan några månader arbetar jag, som du kanske känner till, i min gamla hemstad Örnsköldsvik. Det är inte direkt vanligt med SEO-företag ens i Norrland och vi är utan tvekan först i Övik. Det är lite speciellt.

Örnsköldsvik är en speciell stad på många sätt men något som gjort mig väldigt glad sedan jag kom tillbaka hit för några månader sedan är att det finns en framåtanda. En framåtanda jag inte kunde se röken av när jag bodde här förra gången. Örnsköldsvik som stad har förändrats och det på ett mycket positivt sätt.

Det är inte alls lika orimligt med en SEO-byrå i staden som det skulle vara för tolv år sedan (av fler än en anledning) och det ser väldigt ljust ut för vårt företag. Vi har redan en mycket hälsosam ekonomi och både kunder och andra intäktskällor kommer till oss i en ström. Jag brukar vara väldigt försiktig när det gäller optimism men jag är övertygad om att Örnsköldsvik nu har ett SEO-bolag för överskådlig framtid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *