Att zlatanera

Zlatanera

Det började den 13:e september förra året när Aaron Axelsson i en intervju av Petter Hedman valde att driva lite med mig genom att kalla mig SEO-världens Zlatan. Det var förstås ett skämt, ifall någon missat det.

Det lustiga var att det sedan tog fart, i samma intervjuserie blev jag intervjuad av Petter Hedman något senare och han väljer att säga det igen i ingressen. Extra lustigt blir det när Betssons officiella anledning till varför de väljer att arbeta med oss är den samma. Nu på morgonen fick jag dessutom en plats på Håkan Perssons Zlatanera.nu och det har dykt upp på ett antal andra ställen.

Vad är det här då?

SEO-branschen är en bransch med stor öppenhet, den konkurrens som finns är väldigt hjärtlig. Anledningen till det är med stor säkerhet att branschen växer ungefär 20% per år, vi behöver inte ta marknadsandelar av varandra utan fokuserar istället på att växa på andra sätt.

Notera att alla som nämnts i inlägget är välkända sökmotoroptimerare och vi skulle egentligen kunna slåss om jobb och kunder, nu fungerar det inte så i vår bransch – istället får man en knuff i sidan och en ny titel ibland. Jag ville skriva den här posten för att ge lite uppmärksamhet tillbaka och berätta att jag också tyckte det var roligt, nu ska jag ta mig till kontoret och zlatanera. ;)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *