Bingo, ett spel för tjejer?

De flesta känner säkert till att pokerboomen är över i Sverige. Det betyder inte att det inte är någon som är intresserad av eller spelar poker längre men intresset öker inte lavinartat längre och mängden sökningar kryper faktiskt sakta nedåt. Bingo däremot är hett som aldrig förr. Ni har förstås sett att det numer är nästan lika mycket reklam för bingo som för poker på TV och ni som är lite slängda med sökmotorer kan se att intresset på Internet också ökar. Förmodligen kommer en rejäl bingoboom och det är roligt på ett sätt som poker inte är. Det är roligt för att all reklam i princip riktar sig till tjejer. Tjejer eller kvinnor är traditionellt sett inte särskilt vana Internet spelare. Män och killar har det väl från många år av hårt dataspelande eller kanske offline gambling.

Det här innebär förstås att det ploppar upp bingositer stup i kvarten, det finns som vanligt, i allt som exploderar på internet, pengar att tjäna. Ska bli kul att se hur det går med gambling till en helt ny målgrupp och jag tänkte komma med lite gissningar.

Mina gissningar om Bingobranschen
1 Det dyker upp en massa bingobolag.
2 Dessa börjar konsolidera.
3 De blir värda mer och mer pengar, en del tjänar dessutom stora pengar.
4 Än mer konsolidering
5 Någon köper upp konkurrenter till fantastiska priser.

Alla blir glada.

3 svar på “Bingo, ett spel för tjejer?”

  1. Jag blev här tvungen att ta bort en kommentar för att det helt enkelt var spam. Måhända var den en svensk kommentar skriven just för min blogg men att göra reklam för sin bingosite utan att ha något att tillföra kan min inte göra i min blogg.

    Om du kan tillföra posten något så kan du få skriva igen.

    1. hej hej det har blivit fel det var min lille bror som skrev han trodde att det var spel förlåt okej hej då

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *