Blixtvisit i Stockholm

Jag sitter i skrivande stund på tåget på väg mot Stockholm för ett snabbt besök på SEO-snack och jag skulle vilja berätta om den tillställningen. 

Visst är det så att jag har en viss kärlek till SEO-snack för att det var jag som startade det den 16 Augusti 2011 men även om jag försök vara objektiv så måste jag säga att det är något som är riktigt bra för den svenska SEO-branschen. Det är nämligen en mötesplats.

I princip alla seriösa SEO-företag har vid ett eller flera tillfällen haft folk på plats, i princip alla i huvudstan som ens är intresserade av SEO har kommit och tagit en öl eller läsk i en helt otvungen miljö. Det minglas, pratas sökmotoroptimering och det delas hjärtligt. Om du som sökmotorkonsult eller företrädare för en byrå inte är där skulle jag vilja påstå att du missar väldigt mycket.

Vad är då SEO-snack? Det är något så enkelt som en afterwork, inget tillgjort, inget konstigt bara uppemot 100 människor som sätter sig ner en torsdagkväll och tar en öl.

Jag gör som sagt själv en blixtvisit, ett snabbt möte, SEO-snack, en övernattning och sen tillbaka mot Övik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *