Bloggare i fokus – Christian Rudolf

Jag är en väldigt social människa (i vissa situationer) och jag får mycket av min kraft från folk omkring mig. Bra vänner och bekanta gör att jag blir bättre, som person, på jobbet för allt faktiskt. Jag kan ta ganska lång tid på mig att lära känna folk för jag är trots att jag är uttåtriktad lite restriktiv med vad jag gör med min tid. Nästan alla jag känner är intressanta människor de har gjort något riktigt spännande av sina liv eller de är sådana som kan underhålla en hel kväll om det skulle krävas. De har intressant saker i bagaget eller framför sig för den delen.

Genom bloggen har jag kommit i kontakt med en hel rad riktigt intressanta människor, det kanske inte är folk jag spenderar varenda ledig stund med (sanningen är att jag spenderar den mesta lediga tiden med att arbeta och resten tillfaller min fru). Det dessa personer ger mig är ett utbyte, jag har lärt känna en hel del människor genom att följa deras bloggar. Ok, jag läser knappast några vardagsbloggar om vad folk ätit eller haft på sig för sånt intresserar mig inte, jag läser andra bloggar.

Jag tänkte jag skulle pasa på att berätta om en person jag kommit i kontakt med via bloggosfären. Om kontakten var via min eller hans blogg kan jag inte svara på men vi har pratat om en hel del. Bloggaren är Christian Rudolf som driver Mjukvara.se.

Om sanningen ska fram har jag faktiskt bara träffat honom en gång i verkligheten men si har mailat fram och tillbaka (jag märker att det här nästan låter som internetdating) och det har varit väldigt givande. Det är alltid svårt att sätta fingret på något konkret i sådana här situationer men jag upplever att min konversation med CR gjort mig bättre på mitt jobb. Han har en enorm vana av internetbusiness och det är förstås bra för mig att kunna tappa den källan på lite kunskap samtidigt som jag hoppas kunna bidra med en del känsla för SEO.

Ett bra ställe att tappa Christian på information (det här är själva tipset i den här posten) är på Disruptive. Här skriver han tillsammans med Peter Sandberg om enteprenörskap framför allt på nätet. Båda hr mycket att dela med sig av och båda skriver intressanta artiklar. Generellt sett så håller bloggen en bättre än snittet-standard på bloggposterna och är dessutom intressanta. Det här är en av de bloggar jag läser varje dag.

Christian är bara en av de många personer jag kommit i kontakt med genom att jag deltar i bloggvärlden. Jag kan räkna upp en lång lista med folk som är nyttiga för min affärsverksamhet, folk jag lär mig av och folk som helt enkelt bara är trevliga. Jag tänkte sätta ihop en hel serie med bloggare och andra personer som figurerar på internet som hjälper till att få mig att växa, som person, som proffs och som bloggare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *