Bloggare i Fokus: Emma – Opassande

Som du säkert vet så är det bloggkärleksveckan den här veckan och jag tänkte mata på med ett antal poster om bloggare som man ska uppskatta. Först ut i serien är Marie Andersson eller Emma på Opassande.se

Opassande.se är centrum i en egen bloggosfär, Emma har arbetat länge och idogt med bloggen som i mina ögon nu är ett sorts nav för bloggare med Internet och internetpolitik som intresse. Det finns goda anledningar till att bloggen blivit en knutpunkt i den här sfären (och för piratpartister). Bland annat så har Emma varit den som i mina ögon arbetat allra hårdast med fri- och rättigheter på Internet bland svenska bloggare. En annan anledning är att Emma är den hon är, öppen, trevlig och välkomnande.

Jag har själv haft den enorma glädjen att få gästblogga på Opassande.se en gång. För mig var det här en väldigt stor grej särskilt som opassande.se är en sån mastodontblogg jämfört med min egen. Döm om min förvåning när Emma säger att hon är stolt över att jag vill gästblogga – måhända ett litet steg för bloggosfären men ett jättesteg för den här bloggaren. Varför berättar jag det här? Jo, ser du, det är för att det är en sådan människa som Emma är, när man har en stor och mäktig blogg är det lätt att tränga undan andra men här är det raka motsatsen – upplyftande och glädjespridande.

3 svar på “Bloggare i Fokus: Emma – Opassande”

  1. Det har var det första jag läste nu på morgonen och jag måste säga att det kunde inte bli en bättre start på vad som annars såg ut att bli en rätt jobbig dag. Stort tack, Magnus, jag är helt rörd här. *massor av kramar*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *