Bloggare i Fokus: Michael Wahlgren

Jag har den stora förmånen att få jobba med riktigt, riktigt duktiga människor. Pineberry är en kanonarbetsplats på många sätt och detta är en av anledningarna. När jag gick över till Pineberry från att vara enmansföretagare innebar det inte bara att jag fick arbetskamrater utan också att jag fick arbetskamrater jag kunde lära mig saker av, en av dem är Michael Wahlgren.

Michael Wahlgren - Aktiefontips.se och MichaelWahlgren.comDet är alltså på tiden att jag skriver om hans båda bloggar. Michael är en ekonom i botten och har varit ansvarig för en hel massa satsningar. Han har en hel del VD-arbete i ryggsäcken och är helt lysande på vad han gör. Han driver idag dessutom två bloggar, den ena Aktiefondtips.se är den mest populära och också den äldsta av dem. Den handlar om Aktier, Fonder och PPM plus lite grand om marknaden i stort med jämna mellanrum. Den andra bloggen är MichaelWahlgren.com som handlar lite mer om det vi jobbar med idag. Det är en mer reflekterande blogg och innehåller en hel del matnyttigt för den som sysslar med internetbusiness på ett eller annat sätt. Spana in hans båda bloggar, det är dagens tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *