Bloggkärleksveckan

Den 24-30 Maj (Vecka 21) är det bloggkärleksveckan. Om du inte har hört talas om den så är det inte så konstigt för årets Bloggkärleksvecka är den första. Idén är enkel, vi ska sprida lite kärlek med våra bloggar och vi ska göra det genom att blogga om någon vi gillar.

Är du medveten om att din blogg är en maktfaktor på Internet? Om du väljer att skriva om någon så kan du med en enda liten länk skicka både besökare och något som är lite mindre känt – länkjuice. Hur många och hur relevanta länkar till din blogg du har är nämligen den viktigaste faktorn för hur mycket besökare du får från Google. Genom att uppmärksamma någon du gillar kommer du se till att han eller hon får mer läsare i bloggen, direkt och indirekt.

Många av oss som bloggar hinner inte riktigt med att uppmärksamma våra vänner tillräckligt ofta. Jag skulle vilja att du tar och funderar ut en person du gillar som har en blogg, kanske kan det vara en person du umgås med dagligen eller någon vars blogg du följer. Välj någon som du kanske inte annars bloggar om så ofta, någon som du glömt eller inte hunnit dela med dig av din kärlek till på senaste tiden.

Om du gillar idén så vill jag också att du hjälper till att sprida den – ta och blogga om bloggkärleksveckan. Ju fler vi är som deltar dessto bättre resultat kommer det bli för alla. Desto mer kärlek är det som kommer spridas på Internet.

Jag kommer lista alla som deltar i bloggkärleksveckan här så lämna en kommentar om du är med eller skicka ett mail till mig på magnus@brath.se

Deltagare

105 svar på “Bloggkärleksveckan”

 1. Tycker det här är en utmärkt idé och kommer självklart ställa upp. Det påminner mig om varför jag startade min webtjänst duarbra.se som går ut på att ge varandra mer beröm.

 2. Tänkte försöka starta min första (!) blogg denhär veckan så då är det ju ett utmärkt tillfälle att börja med att sprida kärlek! Skill & Love my friend!

 3. Bra initiativ :) Jag kör faktiskt själv ett liknande som en utveckling på friday follow på twitter med veckans länkkärlek :) Så jag är på jag oxå!

 4. jag ska försöka vara med också, har precis fått en dotter, men ska nog få det till :)

  MVH Fredrik Näs

 5. Ok jag är på också med bloggen som finns i min signatur. Fast hm kärlek vet jag för tusan inte om jag kalla det för. Inte många åsikter jag delar, men den är välskriven och tillhör en jag besöker varje dag.

 6. Är gärna med på detta, har skrivit om en mycket trevlig blogg som heter the drones club, perfekt för alla som gillar herrmode

 7. Hej hopp från Nalle!

  Jag tycker det låter precis som vad vi alla behöver. En bloggkärleksvecka. Jag ska blogga om det i morgon eller twitta.

  Love to you all!
  Nalle

 8. I´m in! Jag sprider iofs kärlek titt som tätt, men det kan aldrig spridas nog med kärlek :)

  Jag startar imorgon!

 9. Hej, härligt initiativ och jag är redan med såklart :) Fick en idé igår, vore det inte härligt att avsluta veckan då 30 maj som är mors dag med en hyllning till våra mammor?? Vore härligt tycker jag om alla medverkande bloggar sprider lite extra kärlek till sina eller andras mammor denna dag.

 10. Hej igen!

  Jag har fått så mycket kärlek, respons, redan. Kul som bara den. Men jag undrar bara varför jag inte hittar någon länk till mig, min blogg som heter: Nalles tankar från roten? Jag har säkert gjort något fel, är inte så bra på det där som du är expert på.

  Jag vill med eller utan länk skicka en bamsestor kärleksfull Nalle kram till er alla!

  Love you all!
  Nalle

 11. Jag är med och skickar lite kärlek till alla som deltar i Bloggkärleksveckan!

  Kram En Bitter Blondin

 12. Vilket underbart initiativ!! Jag är gärna med!!!
  Fick så fin kärlek från smulgubbe, tack sötaste du!! *varm i hjärtat*
  Kram Caroline- Mamma till krigar-Stella

 13. Efter att ha spenderat 20 timmar på flyget har jag nu uppdaterat posten med alla som tillkommit. Riktigt många dessutom, riktigt roligt. Om jag missat någon så säg tlll för det var en hel massa och jag kan mycket väl ha missat någon.

 14. Trevligt initiativ.
  Fantastikst och kärlek kan man aldrig få för mycket av. Bekräftelse är livsnödvändigt anser jag,
  hälsar
  Susanne

 15. Bra initiativ tycker jag. Kärlek är livsnödvändigt!
  I alla former både till dem som vi känner och även i sådana här sammanhand.
  Susanne

 16. Barnkläder och Leksaker online – Kotteshoppen.se är med och sprider lite bloggkärlek, även till dig :). Bra initiativ!

 17. Börjar det inte bli dags att göra om detta? Tänker ju definitivt köra i min blogg, men det vore ju roligt om fler hakade på!

 18. Pingback: Bloggkärleksveckan: vecka 21
 19. Pingback: Bloggkärleksveckan (24-30 maj) « Mystjejens Blogg
 20. Pingback: När man blir gammal får man mustasch. Bloggkärleksveckan : @karinkomet
 21. Pingback: Bättre Sent än Aldrig! | PåRiktigt 2.0
 22. Jättefin idé. Problemet är att jag gillar så många av mina bloggvänner att jag inte skulle klara av att välja ut bara en och sedan skulle jag blir orolig för att någon skulle känna sig missgynnad.

 23. Pingback: Jag älskar att dela så all min länkkärlek idag går till CC | Kristina Alexandersons blogg
 24. Pingback: Bloggkärleksveckan. Idag till Farmor Gun | Kristina Alexandersons blogg
 25. Det låter grymt! Synd bara att jag kommer 1,5 år efter inlägget publicerades ;) Känner mig något efter!

  1. Det kommer fler chanser, tror det är dags att byta vecka nästa år, lite dumt att köra just när det är som soligast i vårt kalla land.

 26. Jag älskar bloggen ”M som i Underbar – blogg om autism/add”.
  Det är en blogg som får en att verkligen förstå svårigheterna och dessutom känner jag igen mycket genom mina barn ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *