Bouncerate och invandrare

När man jobbar med websiter brukar många tala om bouncerate. Bounce är när någon kommer in på sidan och sedan genast lämnar den. Exempelvis någon söker på Google efter Fildelning och hittar Tankafritt.nu för att sedan direkt ge sig tillbaka till Google för att fortsätta söka. Alla Siter har en viss mängd bounce men de kan naturligtvis ha mer eller mindre.

En hög bouncerate kan betyda en del olika saker det som det oftast betyder är att innehållet eller utseendet på sidan man kommer till inte lever upp till kraven/förväntningarna. Då får man se till att fixa till landningssidan, den sida man kommer till och som man bouncar ifrån, så att den lever upp till kraven.

Nu är det så att många flyttar från Sverige just nu, faktiskt har det inte varit fler sen utvandringstiden (Moberg, om ni kommer ihåg). De flesta av de här är faktiskt sådana som alldeles nyligen invandrat. Vi har alltså problem med Bounce, Sverige har starkare annonsering än vad produkten kan leva upp till. Det här måste förstås fixas.

Källa: SvD

3 svar på “Bouncerate och invandrare”

 1. Kan det bero pa att de invandrade sakrar ett livtids bidrag, fortids pension kanske och sedan reser hem som rikast i byn? En del asylsokande vill resa hem under tiden dom soker asyl, dom vill ibland att sociala ska betala enlig mfo.

  asylsokande-semestrar-i-hemlandet-medan-
  de-vantar-pa-uppehallstillstand/

  Det finns ingen framtid i sverige, tom asylsokanden tycker det, men varfor skulle dom tacka nej till pengar, i deras hemland sa ar det en formogenhet varje manad.

 2. Oj tror du det, jag fick känslan av att det knappast var asylsökande utan sådana som kommit som arbetskraftsinvandrare som valde att vända tillbaka till England eller liknande.

  Har svårt att se att det inte finns någon framtid i sverige och att en svensk lön spå något som helst vis skulle vara en förmögenhet i just Storbrittanien eller liknande.

 3. Varfor skulle engelsman flytta till sverige och fa halva lonen och dubbla skatten? Tror du inte att en asylsokande som far 15.000kr/manad skulle vara rik om dom flyttar tillbaks till somalia eller kuristan, med aurogiro till sitt konto. Man kan nog kopa en hel by med sadan inkomst. Statlig statisik visar att runt 80% av turkiska kvinnor fatt fortidpension och flyttar hem.

  Du har svart att se att det inte finns nagon framtid i Sverige? De 1.6 miljoner svenskar tycker nog inte som du, en del emigrerar i rekord nummer. Vi gar igenom en histoisk period i sverge pga det stora befolknings skiftet, det ar storre nu under Aliiansen. Men som du vet struntar politikerna i allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *