Champions League-finalen

Champions League-finalen spelas idag i Olympiastadion i Rom. Barcelona och Manchester United ska fightas i sista matchen i Champions League kl 20.45. Du kan se matchen hos TV6 medan jag som bor i Medelhavet klarar mig med Melita Sports.

Om sanningen ska fram tycker jag nog det ser ganska blekt ut för Barcelona, Man U har varit tunga hela Champions League och det kommer nog inte bli stor skillnad i finalen. Manchester agerar lite Dolph mot Rocky och Barca har dessutom ett försvagat försvar. Man kan naturligtvis inte döma varken Barcelona eller Rocky innan matchen och jag har ganska stort förtroende för Lionel Messi, Samuel Eto’o och Thierry Henry.

Jag kommer se matchen rotat i en av stolarna i en pub i stan och mitt förslag till dig är att göra detsamma, fotboll ska ses med folk och öl, annars blir det ju knappt en match.

Missa inte Champions League Finalen!

3 svar på “Champions League-finalen”

  1. Ja tyvärr var jag lite dåsig (det bjöds faktiskt på gratis dryck där jag var) så jag var inte 100% med hela tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *