Costa Rica guide

Min fru har precis startat en satsning som ska bli en heltäckande site om Costa Rica för costa ricaner. Det är som ett resemagazin för dig som gillar att stanna hemma. Inte bara ska hon visa upp alla upplevelser man kan hitta men också hus att köpa, bilar till salu, hotell att bo på osv.

Todo Tico heter siten och tro det eller ej det är faktiskt jag som kommit på namnet. Todo betyder allt och Tico är vad costa ricaner kallar just costa ricaner. Design etc är inte färdigt än men jag tänkte passa på och ge en liten försmak iaf för jag är så glad att hon kommit igång med den till sist. Hon har länge jobbat på att ta bilder, skriva texter etc och nu har vi äntligen lyckats hosta fram plattformen dessutom.

Det är förstås jag som ligger bakom att det är en wordpressmotor i botten och den har mina vanliga plugins som alltid kommer med. Om du är intresserad av Costa Rica och kan spanska så är Todotico.co.cr rätt ställe att börja.

2 svar på “Costa Rica guide”

  1. Det var verkligen ett snyggt upplägg Magnus. Verktygen och designen bakom är otroligt viktigt. Kan tyvärr ingen spanska, men ser fram emot att se bloggen växa med bilder och content. Jag har lagt till RSS-flödet så jag kan se när bloggen uppdateras. Lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *