Den här bloggen blev mycket större

Under dagen fick den här bloggen en helt annan storlek, jag har nämligen slagit ihop den med min gamla blogg Nakna Sanningen.

Om du känt (till) mig länge så vet du säkert att jag förr bloggade på naknasanningen.com, en blogg med lite mer passion. Under ett antal år har jag inte skrivit något på den och orsaken är enkel, det har faktiskt inte varit jag som ägt den.

När jag slog mina påsar ihop med Stefan och Michael på Pineberry så övergick ägandet av bloggen till företaget. När jag sedan lämnade så stannade den kvar där och jag slutade mer eller mindre blogga om annat än sökmotoroptimering. Nu har jag däremot köpt loss den och slagit ihop den med den här bloggen.

Nu återstår det enorma arbetet att gå igenom, rensa upp och snygga till alla gamla poster som varken passar i det här temat eller i stilen. Passande nog är det här post 800 på den här bloggen nu så det blir lite att ta sig igenom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *