Det är galet roligt just nu

Brath lounge med logoSom du kanske vet har jag funnits på plats i Övik och drivit företag sedan årsskiftet (ungefär). Idag blir vi ytterligare två på kontoret och landar därför på 12. Det är så galet roligt när det går framåt.

Att vara företagare har utan tvekan både upp- och nedgångar, en av de saker som känns allra mest påtagligt som en uppgång är när man anställer mer. Intäkter är en sak, det är bara siffror på ett papper men mer människor i lokalerna är något annat. Vi är inte 12 heltidsanställda idag men 12 människor arbetar i lokalerna (vi har varit ganska frikostiga med kortare arbetsveckor och liknande då många har småbarn). Det är riktigt roligt.

Det betyder att vi fått svälla ut lite grand i lokalerna, törs nästan inte berätta att det finns mer utrymme på vår våning för jag vill kunna fortsätta äta upp lite i taget. Att vi dessutom under de senaste två veckorna också fått två nya på plats gör det inte mindre roligt. September har varit en riktigt bra månad för Brath, nu satsar vi på att oktober blir ännu bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *