Det verkar som Hitler ogillar mig

Under gårdagen dök det upp en video som snabbt cirkulerade SEO-samhället. Det var Hitler som uttryckte sin avsky för mig efter den här posten. Under hela dagen var upphovsmannen okänd men till sist tog missdådaren Victor Kaugesaar på sig dådet. 

Hitler vs Magnus Bråth

Visst är det så att det finns ett visst mått av kritik i videon och jag tror att vi alla som nämns kan ta åt oss av så välformulerad kritik och sen är det ju också så roligt att leendet når så pass långt att toppen på huvudet ramlar av.

Jag twittrade redan innan det blev känt vem som gjort videon att det här är bäst i år när det gäller länkbeten i SEO-branschen i Sverige. Som du ser faller jag för det och ger en länk till Victor, den är väl förtjänad. Hoppas att ni andra som baitas i klippet också har tillräckligt med självdistans för det ;)

Ett svar på “Det verkar som Hitler ogillar mig”

  1. Pingback: Krismöte på Search Integration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *