E-handelsdagarna i Sundsvall avklarade

Jag har precis kommit tillbaka till kontoret efter E-handelsdagarna i Sundsvall och det är med en sån där lite lagom utmattning jag satt mig ner framför skrivbordet igen. Många spännande intryck gör sökmotoroptimeraren trött.

Om jag ska sammanfatta dagarna så var det till att börja med riktigt intressant att få mingla med så många e-handlare. Jag som ju är van vid en helt digital business har fått lära mig om säckarnas stora övertag över korgar, att man kan bråka hur mycket som helst med posten och mycket annat som handlar om att hantera saker. Jag hanterar ju inga saker alls annat än kanske min lunch och laptop, e-handlare hanterar hur mycket saker som helst.

Det var ett klart bra arrangemang med en lagom storlek, fick för mig att det var ungefär 50 deltagare som rest till Sundsvall från hela landet. Det var också en väldigt spännande publik att tala inför, aktiva och kritiska E-handlare med en massa frågor gjorde sessionen riktigt intressant i mina ögon. Om Katrin väljer att fortsätta nästa år tycker jag helt klart att du ska anmäla dig.

Ett svar på “E-handelsdagarna i Sundsvall avklarade”

  1. Pingback: Reflektion « Passionate Wilma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *