Elwira Kotowska – Bloggkärleksveckan

Jag är produktiv idag för jag vet ju att jag måste jobba i veckan och då tyvärr ha mindre tid för bloggkärleksveckan. Jag skulle vilja passa på att lyfta fram Elwira Kotowska. Elwira skulle vara värd bloggkärlek även om hon inte hade en blogg  så du ska definitivt ta och klicka på länken – det är dubbelt bra :)

På elwirakotowska.se hittar du sökmotoroptimering, sociala medier och sånt men det som gör bloggen mest läsvärd är Elwiras touch, ta en titt på hennes bakgrund så kan du hitta intressanta grejer, vad sägs om ”ägare till ett privat bibliotek”. För mig är bloggen en sådan jag besöker hela tiden (jag är ju så pass teknikfientlig att jag inte använder RSS-läsare eller något liknande) och jag tror att om du besöker den så kommer du också gilla den.

2 svar på “Elwira Kotowska – Bloggkärleksveckan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *