Experimenterar med utseendet

utseendeSom du kanske märkte är det ett nytt utseende på bloggen. Vanligtvis tycker jag man ska vara försiktig med större utseendeförändringar, kanske inte lika starkt för en blogg men om man har en stadig skara användare eller läsare kan det störa dem.

Forummedlemmar, läsare eller användare av olika slag har en förmåga att tycka att utseendeförändringar är negativt oavsett om de är till det bättre eller inte men ibland bara måste man förändra. Den här bloggen fick sitt utseende lite av en slump när vi flyttade den från Blogger till en egen WordPressinstallation. Därför upplevde jag att det verkligen är dags att ta tag i utseendet. Vill inte påstå att jag valt med särskilt stor försiktighet och det kommer experimenteras lite.

En av poängerna med den här bloggen är just att experimentera så du får helt enkelt stå ut. Tackar för att du orkat läsa hela den här posten trots det nya utseendet ;)

7 svar på “Experimenterar med utseendet”

  1. Den där ”Relevanta poster:”-rutan under inlägget är ju Gigantisk! Speciellt när själva inlägget är så kort.

    Annars gillar jag temat just nu. Ganska ljust och trevligt. :-)

  2. Jag gillar det, men inte det faktum att du har fem tips om liknande poster, men två av dem ligger dubbelt, så egentligen är det bara tre.

  3. Temat är ju grymt snyggt, jag personligen har en svag punkt för hur du visar de senaste posterna vilket nästan alltid är grymt snyggt.
    Fortsätt experimentera ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *