Fildelning: Den svenska modellen

7 svenska independentbolag har slagit sig samman och omfamnar fildelning. Det har tagit ganska länge men nu börjar det dyka upp lite vinnare på marknaden. Jag kan inte garantera att det går bra för samtliga men jag kan garantera att några av de skivbolag som hanterar Internet på rätt sätt kommer att slå ut de gamla stolpskotten som i MP3:ns tidsålder fortfarande mäter framgång i försäljning av CD, jag förundras faktiskt över att de inte mäter i LP.

The Swedish Model är en nybildad samarbetsorganisation och diskussionsplattform bestående av 7 svenska independentbolag. Vi har en gemensam agenda. Vi vill återställa fokus på musiken). Vi tror på framtiden. Vi gör det här för att vi vill lyfta fram bra musik och kommer att göra det så länge kreativa människor finns. Kreatören står och faller inte med en ekonomisk modell eller fysisk produkt.

De independentbolag som står bakom the swedish model är: Adrian Recordings, Tender Version Recording , Flora & Fauna, Hybris, I made this, Nomethod Recording och Songs I wish I had written.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *