Filmnyheter på nätet

Ramlade över en trevlig filmsida som jag tänkte passa på att berätta om.

Sidan: Filmzon, har gott om innehåll, är kanske inte en IMDB förstås men det finns en hel del att hitta. Dessutom är den på svenska vilket jag alltid gillar.

Personen som står bakom sidan (gissar jag) är Dun som skriver en hel del film-artiklar som publiceras ganska tätt vad jag förstått. Förutom artiklar och sånt kan man hitta en hel del filmrecensioner som är av det lite mer folkliga slaget och inte har särskilt mycket likheter med de man kan hitta i SvD eller andra kulturinstutitioner.


Min favoritartikel
är än så länge Nya Glömda Serier om Tv-serier som man inte riktigt får tag på som svensk men som kanske borde uppmärksammas.

Siten känns lite vänligt familjär och om jag inte hade så galet mycket att göra skulle jag registrera mig som medlem och försöka plita ihop lite artiklar. Nu får jag nöja mig med att bokmärka den.

Hitta siten här: Filmrecension

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *