Finglonger – Futurama marketing

Det råder ingen tvekan om att jag är ett stort fan av Futurama och det gör mig enormt glad att de ska hosta ur sig nya avsnitt till slut. Det har faktiskt gjort mig så pass uppspelt (jag fick höra det idag) att jag försöker skapa lite buzz kring Farnsworths fantastiska uppfinning Finglonger.

Nu är det ju så att jag inte direkt är varken en spin doctor, marknadsförare eller PR-konsult så jag är inte riktigt säker på hur jag ska gå tillväga. Jag skulle helt enkelt vilja ha hjälp (på alla möjliga sätt) att promota Finglonger. Om du inte vet vad det är så är det helt enkelt ett väldigt långt pekfinger som Farnsworth uppfinner i samma avsnitt som the What If Machine, avsnittet Anthology if interest 1. Det är lätt att tro att maskinen som kan berätta vad som skulle ha hänt skulle vara den professorn var stolt över men det är faktiskt Finglonger han anser vara den stora uppfinningen. Det fantastiska med Finglonger är att den kan ”operate machines over a fair-sized distance” och Farnsworth använder fingerförlängaren för att slå på the What If Machine.

Det här är alltså den fantastiska produkt jag försöker promota och jag vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga, jag har däremot en förhoppning om att du min käre läsare ska berätta det för mig. Det finns ingen vidare budget för projektet så TV-annonsering är uteslutet men jag skulle kanske kunna skjuta in en tusenlapp på något extra roligt (jag bränner egna pengar här på att marknadsföra en uppfinning i en TV-serie som jag inte tjänar en spänn på så var försiktig med min plånbok).

2 svar på “Finglonger – Futurama marketing”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *