Födelsedagspresenter

Födelsedagspresenter har alltid varit något som fascinerat mig. Små gåvor, ibland stora, som är något slags bevis på omtanke. Jag har både fått och gett bra och dåliga födelsedagspresenter och tänkte att jag vill dela med mig av lite tankar kring fenomenet.

Den här posten publicerades först på min 33-årsdag, 2009, men har fått sig lite av en uppfräschning. En av anledningarna till det är att formatet inte passade i den nya bloggplattform jag nu använder.

Mina tankar om födelsedagspresenter

Kanske kommer det med åldern eller så har det alltid varit så men presenter med extra omtanke i är alltid mina favoriter. Mitt personliga tillvägagångssätt är nästan alltid att försöka hitta något jag verkligen skulle vilja få, det är inte alltid lätt för vi är ju alla olika. Jag tänkte däremot dela två tips som jag märkt fungerar väl i många situationer.

Resor

Att ge bort en resa tillsammans är något jag upplever som oerhört fint. Verkligen, tänker du, resor slänger man ju omkring sig. Min poäng är att det inte behöver vara Karibien utan det kan vara en resa till Sollefteå eller Mörbylånga. Att uppleva något tillsammans, litet som stort, är en födelsedagspresent som kommer att kommas ihåg.

Företagspresenter

Det kanske låter trist men företagspresenter är en guldgruva av spännande småsaker för den som har gott om allt sedan innan. Allt från salami som sågas med såg till sju sorters senap går att hitta och det är aldrig längre än en googling bort.

Vad är dina bästa presenttips?

Det skulle verkligen uppskattas om du också ville dela med dig av tips på bra födelsedagspresenter.

 

2 svar på “Födelsedagspresenter”

  1. Grattis på födelsedagen. Jag skulle vilja passa på att tipsa om prenumerationer på nätet. Filmer, musik eller något annat som kan ge något under ett helt år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *