Födelsedagspresenter

MagnusIdag är jag 33 år gammal och har redan hunnit få några födelsedagspresenter. Det var egentligen meningen att vi skulle vara ute och segla hela dagen men det blev inställt pga något så besynnerligt som vädret, det väntar man sig inte riktigt på Malta men hösten har kommit som födelsedagspresent den med.

Av nära vänner och bekanta har det ännu inte trillat in något (jag är egentligen inget stort fan av presenter och de känner till det) men från SEO-världen har det trillat in lite glada överraskningar i form av länkar. Från Carl-Gustav och Adminet (som jag för övrigt tycker är ett fantastiskt bloggnamn) har det dykt upp poster om saker jag skrivit på Sökmotorkonsult.
Om det skulle trilla in mer födelsedagspresenter under dagen så uppdaterar jag posten så att alla är 100% på det klara med exakt vad som händer :)
Uppdateringar:
13:51 Såg nu att ytterligare en födelsedagsklapp sett världens ljus, Påtopp har precis uppmärksammat min post om sitewide-länkar.
15:36 Nu plingade det till på Bloggy och så ser jag att jag fått ytterligare en födelsedagspresent av Anders på Företagande-bloggen. I och med det har dessutom den här bloggposten förvandlats till sveriges enda realtidsbloggpost.

2 svar på “Födelsedagspresenter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *