Försöker mig på att starta en tävling

Har gjort en tävling på blogg-forum. Tävlingen går ut på att den som kan skapa bästa och mest levande forum-tråden vinner biobiljetter eller det fantastiska priset: en hemstickad mössa. Jag ska sticka den allltså, en del av priset är att jag måste lära mig. Hoppas vid gud vinnaren väljer biobiljetter.

Tävlingen finns här: Tävlingen. Den går i stort ut på att ju fler som svarar på din tråd desto större är dina chanser att vinna. När en viss tid gått fram till 7:e juli i det här fallet så startas en omröstning med de tre mest besvarade trådarna. Den tråd som medlemmarna anser bäst vinner.

Bra eller dålig tävling? Jag tyckte den var lite intressant i alla fall. Vet inte om reglerna är för komplexa eller om de ger upphov till någon sorts felaktighet. Tar gärna emot feedback.

Andra bloggar om: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *