Frankfurt – San Jose 15 timmar

Nu närmar sig min flytt med stormsteg, det är därför det blir en massa inlägg av mer personlig karaktär på bloggen. Det är ett ganska stort steg för mig och om man räknar med flighten på 15 timmar från Frankfurt till San José så skulle jag vilja påstå att det rimligtvis borde vara åtminstone ett ok steg för mänskligheten.

Vi lämnar Malta imorgon mitt på dagen med massor av bagage, vi har redan skickat en del med post(!) men att frakta några större mängder grejer från Malta till Costa Rica är dyrt hur man än gör det. Vi bär alltså det mest, eller ungefär hälften, i resväskor. Katten har pass och alla sprutor i ordning och får, konstigt nog, åka i kabinen med oss, åtminstone på den långa flighten. Hon fungerar ganska bra i bur men det är ändå inte utan nervositet så vi har fått piller av veterinären att söva henne med. Maltas sommar börjar närma sig sitt slut så det är ju ganska skönt att komma till en plats som aldrig har vinter, regnperioden i Costa Rica håller på att närma sig slutdatum den med.

Nästa gång vi ses är jag förmodligen på andra sidan jordklotet och bloggar.

Ett svar på “Frankfurt – San Jose 15 timmar”

  1. Som du kanske märker har jag faktiskt hunnit med lite bloggande innan avfärden, blev en liten miss i bedömningen där. Nu är det inte så långt kvar till avfärd dock och det är någorlunda pirrigt måste jag erkänna. Vi ses i Costa Rica.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *