Google Analytics Qualified Individual

Jag spenderade 90 minuter av Lördagmorgonen åt att göra Googles test för att bli Google Analytics Qualified Individual, krångligt namn. Om sanningen ska fram så är det inte ett särskilt svårt test, det man behöver ha koll på är Googles Cookies, lite Regex och filter/profiler för Analytics.

Om man ser filmerna i deras Conversion University, en del är riktigt tråkiga och berättar hur man bläddra bland flikar etc, så ska det inte vara några som helst problem. Det kan vara värt att se om de jag nämnde i ingressen om  du känner dig osäker. Om sanningen ska fram så ser jag ingen egentlig nytta med att ha passerat testet annat än att man kan se till att bli certified partner i ett senare steg, det kräver lite mer däremot, bland annat att man hälsar på hos Google.

Nåväl, här är mitt Google Analytics Qualified Individual resultat: http://bit.ly/cTLB36

Jag gjorde som du kan se på länken 90% och jag är övertygad om att du kan göra bättre än jag gjorde om du försöker, se det som en utmaning.

2 svar på “Google Analytics Qualified Individual”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *