Gott nytt år 2007

Skulle vilja passa på att hälsa alla ett Gott Nytt År. Hoppas ni kommer njuta av 2008 lika mycket som jag räknar med att göra. Jag skrev ju en ganska ingående post om 2007 och skulle också vilja framföra lite önskningar om det nya året. Här kommer en förteckning över saker jag vill göra:
Flytta till Stockholm
Det ser ganska lovande ut eftersom jag redan fixat en lägenhet där jag kan flytta in den 2:a januari. Det tycket jag är en bra början på ett gott nytt år.

Jobba

Det har hittils gått så fantastiskt fint på jobbet och jag trivs så ruggigt att ett gott år definitivt ska innehålla jobb.

Ha fritid

Min fritid har helt klart varit begränsad, dels på grund av min förmåga att gå in i någon sorts jobbkoma där jag inte tänker på annat men också på grund av de ständiga resorna. Flytten kommer underlätta och kanske ge mig möjlighet att umgås med människor jag gillar.

Gifta mig

Well, kan Aaron så kan jag, det kan hända eller hur?

Resa

Det ser lovande ut hittils har redan planerat in en resa i Jan/Feb och då pratar jag inte om mina vanliga pendlarresor. Mitt nya år ska innehålla trevliga resor till fina ställen.

Lämna gärna kommenterar om vad du ska göra (jag gillar inte riktigt nyårslöften, planer är bättre) och återigen: Ett Gott Nytt År!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *