Jag fick en gratis hud-konsultation på Babyface

Har min hy blivit bättre efter två veckor? Ja, det tycker jag. När jag tänker på mig själv tänker jag mig inte någon som har en morgonrutin men nu har jag det och här är varför.

Det är sjutton grader minus idag, krispig snö och strålande sol. Sådan är också min självbild, när jag övar med försvarsmakten tycker jag att man ska öva i januari så att det är kallt och snö. När jag går till jobbet gör jag det 04.00 (även om det råkar vara ett hemmakontor) och jag är alltid på plats alldeles innan utsatt tid, om det är ett barhäng precis lika i tid som om det är styrelsemöte.

När jag står på ett par vita blixten stirrandes ut över ödemarken, då blir huden torr. Den blir också det om jag sitter framför datorn timmar i sträck. Så blir det för mig, för dig har jag ingen aning.

Videokonsultation

Dermalogica special cleansing gel

Mest var det för att testa, jag är styrelseordförande för Babyface och en av de fina tjänsterna som finns är gratis videokonsultation. Jag ville veta hur det gick till och vad som var resultatet, och så ville jag lära mig mer om produkterna. Därför registrerade jag mig för en gratis videokonsultation.

Några dagar senare satt jag framför en kamera och pratade med Emma. Vi pratade om vilken rutin jag normalt har (ingen) och hur jag rengör huden i ansiktet (tvål) och hur jag upplevde min hud (uttorkad på gränsen till mumie).

Efter det fick jag ett förslag presenterat och en rutin att följa. Varje morgon skulle jag först använda en kräm från Dermalogica för rengöring, sen en spray (vilket jag inte riktigt vet vad den gör) för att därefter smörja med en kräm.

Vad är resultatet?

Magnus Bråth efter hud-konsultation

Hur blev det? Har du följt råden, Magnus? Två veckor senare känns det faktiskt mycket bättre. Här är en tidig morgonbild och jag förstår att det inte går att se hur min hy känns men den känns bättre. Jag har faktiskt fått några positiva kommentarer om utseendet också, något man kanske inte är helt van eller bekväm med som ödemarkskrigare.

Disclaimer

För eventuella representanter för Reklamombudsmannen som av någon anledning älskar att jaga dem som publicerar produkter online till skillnad från dem som produktplacerar i film och TV  eller pressen: Jag har betalat för produkterna själv.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *