Hard Rock Hotel – Punta Cana

Jag har precis kommit tillbaka efter att ha spenderat en vecka på det lyxigaste hotell jag besökt i hela mitt liv. Hard Rock Hotel i Punta Cana är något alldeles extra. När Ivonne (min fru) förklarade att det var Premium All Inclusive förstod jag helt enkelt inte vad det betydde, nu vet jag bättre.

Hard Rock Hotell Punta Cana

 

Jag och 202 andra spelade poker på Dominikanska Republiken och närmare bestämt i turneringen Punta Cana Poker Classic. Min fru arrangerade turren och deltagarnas reaktioner var galet positiva. Det finns förstås många anledningar till det men en är utan tvekan den ruskiga lyx man kliver in i när man går in i lobbyn på Hard Rock Hotel Punta Cana. Massor av restauranger, barer, pooler, en glassbar, caféer, skönhetssalonger, spa osv, osv. Allt utom salong och spa är dessutom gratis för hotellets gäster. Att gå in på en brasiliansk köttrestaurang, beställa in några flaskor med vin och få en parad av kötträtter serverade utan att hosta upp en spänn – det är lyx.

När jag klev in på hotellrummet inser jag att alla hotellets rum är utrustade med Jacuzzi. Minibaren borde kallas bara bar för det hänger 4 fullstora flaskor med sprit som man kan tappa upp. Badrummet är enormt med dusch för två och det står en flaska skumpa, en flaska rödvin, en ostbricka och en fruktskål i vardagsrummet.

Ovan finns lite blandade bilder från eventet – nästa år kanske du finns på någon av bilderna från Punta Cana Poker Classic ;)

3 svar på “Hard Rock Hotel – Punta Cana”

  1. Betalade du in till tuneringen eller spelade du dig in?

    Vart brukar du spela onlinepoker någonstans?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *