High Tech

Ibland kan jag sitta och tycka att jag håller på med något som är galet High Tech. Jag tycker att jag arbetar i en bransch som utvecklas snabbt och där det finns en massa inspirerade människor. Jag tog häromdagen några öl med Bernt Johansson som är en av pionjärerna i  svensk SEO och vi pratade bland annat om augmented reality. Jag vet inte om ni sett appen layar (jag fick en liten demo), den slog mig med häpnad, jag trodde inte vi var där än. Ta en titt på den om du har en möjlighet.

Nu på morgonen  fick jag syn på ett klipp på Ted.com, om du inte har koll på Ted så ta en titt där också för tusan. Klippet är en presentation av Dean Kamen som visar upp sin senaste uppfinning. Ta och kolla videon.

Det är sånt här som tar ner mig från de höga hästarna, det vi håller på med är inte high tech, det är sandlådelekar. Det Dean håller på med, det är high tech.

5 svar på “High Tech”

  1. Väldigt skönt klipp. Det måste vara en enorm tillfredsställelse att jobba med den typ av projekt. Inte för att jag har något att klaga på det jag jobbar med…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *