Imorgon åker jag och Maria på Årets-VD-festen

 

Det är oerhört roligt att Maria blivit nominerad till Årets VD och tidigt imorgon bitti och hon och jag till Stockholm för att gå på festen. Hur det kommer att gå? Jag vet ärligt talat inte.

Visst är det så att en nominering till Årets VD betyder mycket när man hela tiden arbetar för att företaget ska bli bättre och jag förstår fullt ut att Maria är stolt över nomineringen. Det skulle vara än vassare, förstås, om hon vann utmärkelsen. Det är därför vi sätter oss på det tidigaste tåget till huvudstan imorgon.

När jag själv lämnade över VD-platsen till Maria visste jag förstås att hon skulle passa bra. Jag trodde kanske inte att hon skulle hamna i ett läge där hon ansågs bland de skickligaste i hela landet. Å andra sidan så har företaget gått framåt rejält så det är nog passande.

Håll tummarna för Maria imorgon kväll, det skulle göra oss båda oerhört glada om hon kammande hem priset.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *