Inspiration för företagsledningen, kan det vara något?

Nyss hemkommen från ett ledningsgruppsmöte på Görvälns Slott med god mat och dryck i en fantastisk miljö skulle jag faktiskt vilja slå ett slag för inspirationen också.

Du som känner mig vet att jag brukar tala mig varm om företagarens lidande snarare än inspiration och glädje. Det är helt enkelt inte vettigt att gå runt att vänta på inspiration som företagare. Ledningsgruppen på Brath har precis kommit tillbaka från Görvälns Slott, en oerhört trevlig miljö för den som ska konferera. Vi har spenderat några dagar där som faktiskt inspirerat mig.

Vi har synat företaget i sömmarna

För några veckor sedan satt hela företaget ner i Sundsvall och spikade nästa års mål. Det är det målet som ledningsgruppen de senaste dagarna brutit i och satt ett antal delmål för teamet. En chans att arbeta med framtiden är något jag alltid uppskattar och då kommer jag tillbaka till kontoret med ny energi. Vårt år 2017-2018 kommer att ta helt ny fart, det är mitt löfte till er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *