Jag är mitt företag

Magnus Bråth

Att driva företag kan vara precis hur jobbigt som helst. Både med och motgångar innebär nästan alltid mer arbetsbörda, ansvar och sömnproblem, ändå går det inte att vara utan.

Om det är en personlighetsstörning eller om alla egentligen har samma behov tänker jag inte ge mig på att besvara, jag vet bara att jag måste göra det jag gör idag. Det finns inget som passar mig bättre än att driva företag, det är inskrivet i mitt DNA, det här är Magnus Bråth – han är företagare.

Vi har varit igång i fem månader

Brath har på allvar varit igång i fem månader nu. Det har varit hektiska månader och vi har växt i raketfart, för mig som VD är det naturligtvis riktigt roligt men det är också väldigt påfrestande. Resorna fram och tillbaka till Stockholm har varit otaliga, telefonsamtalen oräkneliga och arbetstimmarna så pass många att det trängt undan allt annat.

Just den här helgen har jag fått något jag längtat efter länge däremot och det gör att jag ser fram emot ännu en måndag. Jag har nämligen varit relativt ledig den här helgen, passat på att gå ut och äta bra, sitta hemma i soffan och hunnit vila upp mig.

Ta kroppen på allvar

Nästan alla som ger råd till entreprenörer pratar om vikten att ta sin kropp på allvar, det är nämligen svårt att hinna/motivera/prioritera saker som sömn, mat och motion när det finns så mycket annat att göra, så mycket annat som  för stunden känns viktigare. Alla behöver återhämtning. Det är mitt råd idag, försök se till att hinna tänka på dig själv också, jag vet att åtminstone jag behöver göra just det för att orka med.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *