Jag ger bort mitt Twitter-konto

Twitter är som du kanske känner till ett av de större sociala nätverken i världen idag och jag har själv varit med rätt länge. Så pass länge att det inte riktigt roar mig och jag har svårt att se den direkta affärsnyttan. Till slut kom jag på något mycket intressantare däremot. 

Jag ska helt enkelt göra så att jag gör en @Sweden och låter andra människor twittra istället för mig. Först ut på @alfamagnus är Erik Fellman, känd bland annat som filmrecensent på Filmkritikerna. Erik tar över mitt konto på fredag och får twittra om precis vad som faller honom in. Efter Erik lämnas stafettpinnen till Joel Phalen, sportentusiast.

Skulle du vilja?

Skulle du vilja twittra till 22.716 followers i en vecka? Hör av dig till mig.

9 svar på “Jag ger bort mitt Twitter-konto”

 1. Jag vill! :-D

  Jag kan twittra om knivar (historik, knivslipning, val av köksknivar, materialvård, knivkuriosa m.m. )

  Med vänlig hälsning
  Per

 2. Lite skillnad på att ge bort något eller att låna ut…

  Dessutom tveksam till att det blir succe, @sweden följer folk som vill veta mer om Sverige.
  Dig följer troligen många som är intresserade utav seo, om någon annan lånar kontot och Twittrar om helt andra inresseområden tror jag det uppfattas negativt.

  Testar man inget får man dock aldrig veta resultat med säkerhet.

  1. De som följer @Sweden skulle jag i första hand är alla de som vill se när någon svensk twittrar nedlåtande om judar eller att de ska gå och bajsa.

 3. Sign me up. Jag har inte Twittrat på en månad och typ stängt igen mitt eget konto vid 9,999 tweets. Jag ska twittra om hur det är att vara hemmapappa, kanske med dagens bajsblöja som tema?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *