Jag och Poker

Håller för fullt på att sätta mig in i pokervärlden. Framför allt när det gäller online poker. För någon som har så liten koll på det är det rejält intressant.

Var tvungen att få mig en spelkväll med lite vana poker-spelare innan jag började på det här jobbet. Lyckades klå till mig en summa på 50 spänn plus när kvällen var slut… Kanske inte världens bästa trackrecord men jag har i alla fall aldrig gått back på poker!

Uppdatering, bra mycket senare.
Jag skrev den här posten när jag precis börjat arbeta med Gambling och då framför allt poker. Idag finns jag på Malta för att ha större närhet till kunderna, de allra flesta inom pokervärlden sitter faktiskt här nere. Det finns några platser till som anrikas med bolag inom igaming, dessa är Isle of Man, Gibraltar och Costa Rica (finns lite karibiska öar där det poppar upp bolag också). Grejen med Malta, Gibraltar och Isle of Man är att dom är i Europa vilket gör att spelare i t ex Sverige inte behöver skatta på varje vunnen pott.

Personligen så har jag idag blivit en mycket bättre pokerspelare, jag tycker kanske fortfarande inte att poker är så himla roligt men det har en viss charm. Egentligen spelar jag hellre andra spel, typ brädspel. När jag spelar poker spelar jag nästan alltid online även om jag tagit mig en tur till casinot här vid ett tillfälle.
Det finns många fördelar med att spela online t ex i form av rakeback, jag orkar inte gå in riktigt på vad det innebär men det handlar i alla fall om att få tillbaka en stor del av den rake man genererar. Om du tycker det är intressant att läsa det jag skriver om poker så har jag faktiskt en blogg på ett nystartat pokerforum där jag bloggar om poker under det häpnadsväckande namnet Magnus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *