Jag tjuvstartar veckan

På grund av min ivriga karaktär kommer här en tjuvstart på bloggkärleksveckan. Egentligen är det 23-29 Maj (klicka på datumet för mer information om årets bloggkärleksvecka) i år som gäller, alltså start på måndag. Det fina med sådana här evenemang är ju att man kan göra lite som man själv känner. Vi ska tjuvstarta med bloggen PåRiktigt 2.0.

Cattis, som bloggaren heter, skriver en utlämnande och personlig blogg som är klart läsvärd. De senaste veckorna har lutat åt att påminna om Heller, Kesey eller Kafka och det tycker jag är ett ganska högt betyg för en blogg. Jag tycker du, kära läsare, ska spendera lördageftermiddagen åt att läsa hos Cattis, du kommer lära dig något du aldrig trodde du skulle lära dig.

Bilden har jag utan minsta ånger stulit här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *