Jesusödla

Jag lyckades ta en ganska bra bild under min semestervecka i Dominical, Costa Rica. Det är en liten filur som satt på stranden en dag och han går (är jag nästan säker på) under namnet Jesusödla, han kan nämligen gå på vatten. Man kan kalla det så i alla fall, det han kan är att han kan springa på vatten.

Jesusödla

Jesusödla
En liten uppdatering, jag glömde ju att säga att om man vill använda bilder som jag tagit så får man göra det men jag vill ha en länk tillbaka till orginalet. Man behöver inte fråga innan (det samma gäller om man vill sno texter).

4 svar på “Jesusödla”

  1. Om sanningen ska fram så var det inte ens min kamera. Jag greppade min mammas (hon var på besök därav semestern) när jag fick syn på den här lille krabaten. Det är en ganska gammal Sony tror jag, låg upplösning typ 4 megapixel men med ett bra objektiv.

  2. Snyggt fångat! Man kanske skulle boka en resa till Karibien för att kunna få en möjlighet att jaga dessa med kameran.

    Kul att du lyckats få den på bild, det är ju inget vi är vana att se hemma i vårt avlånga land.

  3. Ja det tycker jag verkligen, finns enormt mycket fantastiska djur och växter här. Området vi var i har en nationalpark (Corcovado) som har mer djur och växtarter än hela Nordamerika. Jag ska ut och jaga lite apbilder på nästa semester men innan det ska det bli dykning och se om jag inte kan få mig lite hajbilder, finns gott om både hammarhaj och tjurhaj på sina ställen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *