Jobb på nätet

Rekryteringsbolag gör stora pengar det råder ingen tvekan om det, kanske särskilt här på Malta. Jag fick senast förra veckan ett förslag på en kille som väldigt gärna skulle lära sig SEO och rekryteringsbolaget vill inte ha mer än en halv årslön. Jag har inte kontaktat dom men dom känner till mig och då kommer dom förstås på den fantastiska idén att vaska fram någon tonåring som en gång byggt en hemsida åt sin mammas bokklubb. De lyckades väl övertala honom om att SEO är en framtidsbransh och att det är lätt som en plätt att lära sig.

Jag tackade naturligtvis nej till en intervju trots att jag faktiskt mycket väl kan tänka mig att anställa någon som inte har några vidare förkunskaper, däremot är jag inte beredd att betala en halv årslön för att någon ska ringa upp närmsta gymnasieskola och fråga om dom har ett tekniskt program. 
Därför tänkte jag att det är passande att jag tipsar om Lediga Jobb-siter. Förutom AMS som jag säkert inte behöver tipsa om (jag tycker dessutom att man blir översköljd av skräp om man lägger upp en annons där) så tänkte jag tipsa om dessa två:
Jobbamera.se 
Kan vara värt att ta en titt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *