Kick Off i Sundsvall

07.40 idag plockar jag bilen full med medarbetare och kör ner mot Sundsvall. Det samma gör två andra från Övik och kontoret i Stockholm har redan packat in sig på tåget norrut. Vi ska har vår kick off på Knaust i Sundsvall.

Jag bor lite nu och då på Knaust, 2 nätter hittills i år och några fler året innan. Bilden är från när jag och sambon bodde i Carolina-sviten. Jag trivs ganska bra på hotellet alltså, det är ett klassiskt stadshotell som fått en ansiktslyftning av Elite. Nu ska vi alltså hålla vår vårliga konferens där.

Vi har tidigare, som så många andra, haft en kick off på hösten för att sparka igång verksamheten på Brath efter semestrarna. Från och med i år har vi flyttat den till våren istället då det är lite mycket på hösten ändå och vi har vår lite större julfest varje år, ett event på våren och ett på hösten alltså.

Vi satsar ganska mycket på de här tillställningarna. Både i känslor och i pengar, det är ett av få tillfällen då vi kan sitta ner med hela företaget och bestämma vad och hur vi ska göra. Ofta är vi pressade för tid men på vår kick off brukar vi se till att det finns tid före eftertanke och utveckling av företaget, det och så god mat och dryck. I år kommer vi lägga fokus på rekrytering, vi har nyligen anställt 8 nya medarbetare vilket förstås gör kick offen extra spännande. Det ger också en unik möjlighet att se över våra processer för rekrytering, vilket är vad vi kommer att göra.

Sundsvall är en fin stad med ett bra utbud av trevlig mat, något som är lite speciellt i Norrland då det kan vara lite tunnsått med sådant. Bara Umeå står sig i konkurrensen med Sundsvall skulle jag säga och vi kommer själva att besöka Invito (som för övrigt finns i båda städerna).

Tre hela dagar med hårt arbete, mycket eftertanke och kanske en eller annan pilsner, vi ses efter helgen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *