Kommentarsprojekt på Blogg-Forum.se

Jag har precis startat ett litet projekt på Blogg-Forum.se och jag skulle vara riktigt glad om så många som möjligt ville delta. Anledningen till projektet är att försöka sprida lite kommentarskärlek bland bloggare som kanske inte vanligtvis skulle göra det. 

Det går till så här:
Man lägger till sin blogg i listan och i och med det lovar man att gå in på andra bloggar i listan och lämna så bra kommentarer man bara kan. I utbyte får man finnas på listan och får kommentarer från andra som ansträngt sig för att skriva så bra kommentarer de kan. Blogg-Forum har en stor bredd när det gäller ämnen på folks bloggar vilket borde göra att det blir stor spridning på de kommentarer man får. Det här ska om försöket fungerar ge större och bättre bloggar åt alla som deltar. 
Här hittar du Blogg-Forums kommentarsprojekt. 
Med lite tur så kommer du inte bara få och lämna kommentarer utan skapa nya bloggkontakter och kanske till och med få långsiktiga positiva effekter genom att få igång kommenterandet på din blogg. Om du gillar projektet så återkom lite nu och då, hitta någon där du kan lämna en kommentar så kommer du få kommentarer tillbaka. 

4 svar på “Kommentarsprojekt på Blogg-Forum.se”

  1. Svar: Nej jag tror inte heller det gör så mycket. Men det märks på youtube nu att de copyrightar precis ALLT, sjukt!

  2. Jag är, som du säkert märker, med i projektet och jag tycker att det är så genialt att jag ska försöka ”värva” så många som möjligt till idén. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *