Let’s Lunch Letslunch.com!

Du har säkert inte hört talas om letslunch.com än och det är nog inte så konstigt. Av någon anledning har den inte blivit särskilt populär i Stockholm eller Sverige. Jag ser bara Stockholm på min mätare och den visar att det finns 3 anmälda. Jag tror en hel del på idén däremot och skulle vilja slå ett slag för tjänsten.

Let’s Lunch är en genialt enkel tjänst man anmäler sig, fyller i sina intressen och sen blir man hopmatchad med sådana som har likadana intressen. Det är lite som en gammaldags dejtingtjänst fast för business (tror jag att det var tänkt). Man får en dejt och en plats så är det bara att dyka upp där och luncha.

Jag är osäker om det fortfarande är stängt men jag fick iaf en invitekod om det är någon som är sugen att testa: MAG1718785B2E6E0

Du hittar tjänsten här…

Ett svar på “Let’s Lunch Letslunch.com!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *