Linkedins problem med Per Holknekt

Stämmer ryktet att Per Holknekt köpt in sig i Linkedin och fått företräde i nyhetsflödet? Jag ser nämligen inget annat innehåll här längre. Någon som kan bekräfta/dementera? (Ja, jag är ironisk)

Allt fler Linkedin-användare stör sig på Per Holknekt, många har blockerat honom, andra har startat upprop att Linkedin ska ”nerfa” Per Holknekt. Vad tusan är det som hänt?

Trött på Per Holknekt

För mig personligen så ser jag något som Per Holknekt skrivit åtminstone en gång per dag på Linkedin. Jag har dessutom sett ett antal poster som kräver att Linkedin gör något åt Holknekt och igår gick att se en anstormning av människor som blockerade allt från honom. Varför är alla så upprörda?

När ska Linkedin byta namn till Per HolknektIn?

Sanningen är att folk inte alls är upprörda på Per eller hans budskap (utgår jag ifrån), det är hans enorma spridning som skapar irritation. Min uppfattning är att mina bekanta på Linkedin inte skiljer sig särskilt mycket från andra som är aktiva där och det blir lite konstigt att Pers genomslag är så stort att många reagerar på hur ofta de ser hans texter, så ofta att de faktiskt irriterar sig på det.

Hatten av till Holknekt för ett skickligt kommunikationsarbete och visst tusan är det lite lustigt att han fått sådant genomslag att folk blir irriterade?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *