Lite uppdateringar om en trädgård

Idag serveras du ett mer personligt inlägg på den här bloggen. Det handlar om min trädgård nämligen eftersom det har hänt så mycket i den idag. Till att börja med har vår schäfer Argos fått en flickvän vid namn Silky. Istället för en hund så har vi nu alltså två och Argos är galet glad för det är hans första riktiga vän. Nästa intressanta sak är att vi nu lyckas prestera en sorbet av det som växer i vår trädgård.

Jamie Oliver hostade ur sig ett recept på Lime och Basilika-sorbet som ska testas, det finaste är att alla ingredienser, utom sockret konsigt nog, växer i vår trädgård. Det handlar om att först koka en sockerlag med lime-skal, kyla fram och tillbaka och vräka på med basilika. Du hittar receptet här.

Det verkar också som att vi fått spekulanter på fågelholken jag satte upp i förrgår men det ser ut som att dom är något för tjocka för att komma in genom dörren, möjligtvis måste vi vänta på ett något mindre par. Kolibri-automaten kom upp idag, alltså som ett litet fågelbord för kolibrier fast istället för från så är det små koppar med nektar. Tyvärr inga matgäster än men det kommer väl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *