11 svar på “Lovar runt men håller tunt”

 1. Pingback: Goda kundrelationer – Moogio | Christian Litezings
  1. Som en av ”grannarna” som blev utan fungerande markis i nästan två veckor så kontaktade jag Moogio för att resonera runt ev kompensation. Teflonbehandlade svar blev bemötandet samt betalningspåminnelse. Trevligt!

 2. Pingback: Risigt Moogio - Dålig Service
 3. Den usla firman heter Täby solskydd AB men uppträder bakom Moogio-namnet som bara är ett varumärke. Moogio är en franchisingkedja i Mölndal och där finns Moogio AB. Täby solskydd AB lovar oavbrutet med teflonfloskler men håller inte. Varna så många som möjligt för denna firma.

 4. Vad är det här för struntprat?

  Det finns andra sätt att hantera dess problem än genom smutskastning. Detta är ingen recension, utan en ohållbar bild utav ert specifika fall. Ni borde ta bort dessa artiklar då det är mycket jobbigt som kan komma att hända i följd. Ni gör att många uppfattningar skapas!

  Mycket väl
  Ingvar

  1. Försöker du hota mig? Om ni på Moogio vill komma i kontakt så är det enklaste sättet att använda en riktig email och ett riktigt namn.

   1. Jag har väldigt goda erfarenheter av Moogio Täby och handlat ett flertal gånger av dom och alltid fått en proffsigt bemötande.

    Jag tittade också deras hemsida nu och det finns ingen som heter Ingvar där. Känns lite dagisnivå att prata skit på detta sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *