Mer kärlek på nätet!

Det har skrivits en hel massa om näthat den senaste tiden, Expressen har blåst på för fulla muggar och många bloggare har gjort det samma. Jag tänkte att det var dags att börja sprida lite kärlek på Internet. Du kommer säkert ihåg bloggkärleksveckan (v21). Det finns förstås inget som hindrar att du passa på och lyfter personer på nätet som du verkligen gillar även när det inte är bloggkärleksvecka, kärlek kan man aldrig få nog av. Utöver bloggkärleksveckan har jag ett förslag, jag tycker att du ska visa med någon av våra knappar att du vill ha mer kärlek på nätet.

Knappar

Välj knapp och klicka på koden under den tills den markeras och klipp helt enkelt ut den för att kunna klistra in i din blogg.

Klicka på den några gånger så att den markeras innan du klipper ut, det finns mer åt sidan som man inte kommer åt genom att dra eftersom min blogg väljer att visa den på lite konstigt sätt. Tre snabba klick eller något åt det hållet så har du markerat allt och kan lätt klistra in i din egen blogg. Om du inte lyckas klippa ut koden finns den i ett vanligt textdokument här

<a href="https://xn--magnusbrth-85a.se/mer-karlek"><img src="https://xn--magnusbrth-85a.se/wp-content/uploads/2011/01/merknapp.png" title="Mer Kärlek"></a>

Och du, glöm inte att berätta för dina vänner också.

Edit: Eftersom jag tagit en paus från den här bloggen ville jag att det här skulle vara det som syns. Det här är en av de finare poster jag skrivit här och jag vill prioritera fint.

46 svar på “Mer kärlek på nätet!”

 1. kommer inte åt koden men skulle bli glad om du kunde skicka via mail! har olika bloggar så alla tre strlk går bra! om det skulle kunna gå mvh Rosie/roleze :-)

   1. Testa pluginen Syntax Highlighter ComPress så ska du se att det blir enkelt att lägga in kod snyggt i ett inlägg.

 2. Pingback: HerreNågon, vi är ju med och spelar! | Motviktigt
 3. Pingback: Med enkla medel… at || mannen som kan prata om hundar ||
 4. Pingback: Junitjejen » Blog Archive » Mer kärlek
 5. Jag som mest skriver om kärlek – klart jag ska ha en sån ”knapp” :-D

  Mer kärlek åt folket!

  / Sara

 6. – DAMMIT!

  Jag har ju längtat och väntat på detta och nu när det väl drar igång ligger jag inlagd på Psyk med begränsad/nästan ingen alls tillgång till mitt älskade nät!

  NI…
  …alla ni som finns, lever och verkar på nätet har många gånger varit min enda livlina och mitt fönster ut i ”verkligheten”!
  – Vet ärligt talat inte hur jag hade fixat de senaste åren, med sjukdom och smärta om det inte varit för all den KÄRLEK jag fått på nätet!

  Mobbare och troll kan fara åt helvete, för för varje elakhet jag fått äta, har kärleks- och respektfulla ord vägt upp och tyngt ner sin vågskål…

  Oj, nu flummar jag iväg här, men Magnus; jag vill bara tacka dig för att du är den du är och gör det du gör!

  /NätKärlek från Psyket

 7. Pingback: Bloggkärleksveckan - Fredrik Backman
 8. Pingback: Bloggkärleksveckan är här E-handelstankar | E-handelstankar
 9. Härligt, jag sprider kärleken vidare jag med. Superkul initiativ. Jag minns inte ens hur jag hittade hit, men vet att jag ”ångrar” att jag inte hittade hit redan förra året.

 10. Pingback: Bloggkärleksveckan « OmVård blogg
 11. Pingback: Kärlek över partigränserna | Anna Troberg
 12. Pingback: Bloggkärleksveckan!
 13. Pingback: Bloggkärleksveckan - Sammanfattning
 14. Verkligen ett kul och annorlunda initiativ. En snabb googling ger att det uppenbarligen finns ganska många som nappat på detta och länkar med bilden. Roligt.

 15. Pingback: Ta bort dina internlänkar! - Klicka här!
 16. Pingback: Ta bort dina internlänkar! - Sökmotoroptimering med Aaron Axelsson
 17. Pingback: Mer kärlek på nätet | Kan man bli klok?
 18. Åh, bra knapp! Jag la’ nyss upp en ny sida (”Mer kärlek på nätet”) på menyn på min blogg och ska nu lägga in en knapp i sidebar också :)
  Jepp, kärlek måste vi ha – och ge.
  Gör en bra dag …
  / Yvonne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *