Mobilen försvann i Frankfurt

Jag gjorde en snabb tripp till Stockholm i helgen och eftersom jag sitter på ett Maltesiskt telefonabbonnemang måste jag ibland byta simkort när jag kommer utanför den här lilla ön. Samma sak den här gången och på mellanlandningen i Frankfurt (det blir alltid antingen där eller München om man flyger med något annat än Ryanair som faktiskt flyger direkt). Jag hade plockat upp telefonen och bytt kort. Sedan hamnade väl telefonen något olämpligt till på bordet eller en stol för när jag reste mig för att gå fanns den inte där längre.

Telefonen må väl vara hänt, la 300 euro på en ny Blackberry så var det klart, men alla telefonnummer är ju en bajspuck utan like. Ja måste göra en stor samlarrunda. I fortsättningen blir det bättre koll när jag reser. Jag brukar vara ganska noga men i länder som Sverige och Tyskland har jag alltid slappnat av lite mer, dumt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *