My name is Earl

Ingen har väl missat My name is Earl. Om så skulle vara fallet så är det här story; Earl är en sjaksig kille som gjort en massa dåligt i sitt liv och sedan börjar tro på karma. Därför sätter han ihop en lista med saker som han gjort som varit dåliga för att kunna rätta till dem. I varje avsnitt av My name is Earl tar Earl och rättar till något dåligt han gjort. Jag gillar verkligen idén att reda upp oredor man ställt till med. Därför tänkte jag publicera en lista på saker som jag skulle vilja rätta till. Jag utelämnar namn för jag vill ju inte paja ännu mer.

Nej det bli ingen lista, jag försökte komma på en men jag ångrar verkligen väldigt lite, jag ska göra en seriös ansats på att sätta ihop en lista under helgen, ja det är sant jag tar helg nu.
En uppdatering på My Name is Earl-listan
Tyvärr var det här svårar än jag trodde, jag hade verkligen hoppats på att kunna få till något snyggt men det enda som verkligen poppar fram är att jag gjort slut i min ungdom på inte helt eleganta sätt. Nu finns det väl kanske inga riktigt bra sätt att göra slut men om jag hade varit vuxen hade jag definitivt gjort på annat vis.
Jag tänkte att jag skulle vilja be dig (min kära läsare) att faktiskt lämna en kommentar med saker som du skulle sätta på din lista om du var Earl.


4 svar på “My name is Earl”

  1. Jag följde serien slaviskt ett tag, men nu har jag tröttnat. Tyvärr för den är bra.
    Ha en trevlig helg då! =)

  2. Serien är jätte bra, men jag följer den inte lika mycket längre. Men jag var också inne ett tag på att göra en sån lista. Alla har vi nog en del man skulle villja rätta till =)

  3. När jag var 20 snodde jag min bästa väns pojkvän. Det höll i två veckor och jag ångrar mig fortfarande.

    /anonym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *