Nakna kvinnor

Naken kvinnaJag anstränger mig för att skriva en bra blogg med så intressanta och personliga bloggposter som jag orkar. Jag skriver visserligen inte alltid om saker som är intressant för alla men jag försöker hålla mig inom ramarna för sådant som åtminstone är intressant för en del. Google straffar mig däremot genom att skicka besök från folk som söker efter nakna kvinnor eller nakna män.

Topplista populäraste bloggposterna med naket:

 1. Lena Philipsson Naken (1860 besök)
 2. På Date (1723 Besök)
 3. Jill Johnson Naken (1221 Besök)

Varför anser stora G att min blogg handlar om nakna kvinnor? MM, det är faktiskt inte så enkelt som det ser ut. Ok, att bloggen heter något med nakna i men domänen spelar faktiskt inte så stor roll. Anledningen till att jag får alla dessa naken-googlare är för att bloggen har en hel del länkar som pekar hit med länktexten nakna. Visst, jag gillar besökare i bloggen men jag kan tänka mig att besökarna blir lite besvikna när de kommer hit, är knappast något naket alls. Om sanningen ska fram är det mest bara text faktiskt.


Det jag skulle behöva för att min dag skulle bli bättre vore om du länkade till mig och skrev något annat än nakna som länktext. Det skulle båda göra mig och sökresultaten gladare. Jag kommer tacka dig offentligt i den här tråden om du skickar mig ett mail eller postar en kommentar när du gjort det.

Tack på förhand
Magnus

6 svar på “Nakna kvinnor”

 1. Ja vad kan det komma sig egentligen :-)

  Själv får jag alldeles för mycket google-besök på termen [cum shot] från Googles bildsökning på svenska.

 2. Intressant site, här finns mkt att läsa (och lära)!

  Googles BILDsökning gör mig mkt konfunderad… Sökte efter bilder på grodor (för att få veta vilken sorts groda jag har i trädgården), men fick på de 3 första sidorna upp mest en massa andra bilder – däribland 2 bilder från min egen blogg, och det var bilder som inte ens var i närheten av en groda, varken i bildens filnamn, i bloggtexten eller hade ngn grod-tag! Däremot missade Google de 2 bloggposter som faktiskt handlade om grodor (och paddor)! OCH en padd-bild som ingick i en av grod-posterna, men som föralldel hade ordet padda i filnamnet.
  Men hur de kan visa t ex min blombild när man söker på groda är mig ett svårlöst mysterium…

  Kanske du kan förklara? Hoppas det!

 3. Glömde ju det jag först och främst skulle kommentera:
  nu får du ju ÄNNU fler besökare som sökt på "naket", eftersom du har det ordet som tag till ditt inlägg :-)
  Men du vet säkert vad du gör… ;-)

  Låter härligt att bo & arbeta på Malta… blir det inte för varmt på somrarna?

 4. Googles bildsök är sällan helt mitt i prick, det har främst att göra med att det är så svårt för en sökspindel att tolka en bild. Den kan ju inte se och förstå själva bilden utan får försöka med den information som finns runt omkring.

  Ja märker lite fler naken-besökare ;)

  Malta är väldigt trevligt på många sätt. Finns mycket som talar för Malta särskilt på vintern.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *